Voedselbank zamelt in bij Dirk en Lidl

inzameling n De hulp aan de voedselbank is nog altijd hard nodig. Ook in Noordwijk leeft een aantal gezinnen onder de armoedegrens. Voedselbank Noordwijk helpt deze mensen door ze tijdelijk van een gratis voedselpakket te voorzien als aanvulling op de dagelijkse behoefte.

Op 11 mei houdt Voedselbank Noordwijk een inzameling bij supermarkt Dirk en Lidl van 8.00 tot 18.00 uur, met als doel zo veel mogelijk houdbaar voedsel in te zamelen. Door deze inzameling kunnen wij hen een steuntje in de rug geven. Het duurt niet lang meer voordat wij door onze voorraad heen zijn, ook daarom is deze inzameling hard nodig.
De producten die de Voedselbank op dit moment het best kan gebruiken zijn: oploskoffie en koffiepads, wasmiddel, wc-papier, olie, pot of blikgroente, soep in pot of blik, ontbijtgranen, thee, kruidenmix, vis in blik en zoet beleg. Verder zijn alle houdbare producten welkom. Een financiƫle donatie is ook welkom, daar kopen wij wekelijks verse producten van.


4 mei op de Willem

herdenking n Sinds een aantal jaren maakt de herdenking op woonzorgpark 'Willem van den Bergh' onderdeel uit van het herdenkingsprogramma in Noordwijk. Dit jaar willen we dat weer zo doen. Op 4 mei begint de dodenherdenking van Noordwijk om 14.00 uur bij ons oorlogsmonument op de Pianolaan.

De loco-burgemeester zal een toespraak houden; de 'Last Post' wordt geblazen; dan 2 minuten stilte; het Wilhelmus zal klinken en tenslotte is er gelegenheid om bloemen neer te leggen.

De muziek zal verzorgd worden door een groep van Harmoniekapel Crescendo.