Viooloptredens in Cultuurcafé

voorspelen n Op zaterdag 13 april zullen de leerlingen van de Noordwijkse Vioolschool van Amber Leijdens om 13.00 uur een optreden verzorgen in het Cultuurcafé Noordwijk, de Keuvel 1.

De voornamelijk jonge leerlingen hebben bij Amber in groepjes of privé les en 1x per jaar geven zij een optreden om aan familie, vrienden en iedereen die het maar wil horen hun vorderingen te laten horen. Elke leerling treedt individueel of in een klein groepje op. Zij zullen begeleidt worden op de piano door pianiste Oksana Polman.

De aanvang van de optredens is 13.00 uur en zal rond 13.30 uur afgelopen zijn. De toegang is vrij.
Iedereen is welkom om te komen luisteren naar deze enthousiaste leerlingen. Ook wie interesse hebt in het evt. volgen van vioollessen voor zichzelf of kinderen is welkom om langs te komen.

Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan altijd contact opnemen met Amber Leijdens per email info@vioollesnoordwijk.nl of via www.vioollesnoordwijk.nl


Expositie Hans Berkhout

landschapsschilderijen n In de bollenschuur van de familie Hoogeveen aan de Zwarteweg te Noordwijk zijn tijdens het paasweekend landschap schilderijen te zien.

Gelegen tussen de bloeiende bollenvelden toont Hans Berkhout zijn werk. Berkhout heeft een heel directe manier van schilderen. Zonder schets, direct op het doek, in heel transparante kleuren. Zijn manier van werken geeft voor de bezoeker een verrassende, soms dromerige zicht op de realiteit.

De expositie is te bezoeken van zaterdag 20 t/m maandag 22 april, tussen 11.00 tot 17.00 uur. Bollenschuur Hoogeveen, Zwarteweg 18. www.hansberkhout.nl