Wethouder Sjaak van den Berg, Marlies Krul-Seen, directeur ODWH en medewerkers van het Bouwloket openden officieel het Bouwloket. | Foto: PR
Wethouder Sjaak van den Berg, Marlies Krul-Seen, directeur ODWH en medewerkers van het Bouwloket openden officieel het Bouwloket. | Foto: PR Foto: PR

Bouwloket Omgevingsdienst geopend aan de Voorstraat

ODWH n Sinds dinsdag 2 april kunnen inwoners van Noordwijk voor hun vragen over bouwen en verbouwen terecht bij het Bouwloket van de Omgevingsdienst West-Holland bij het gemeentehuis in Noordwijk.

Afgelopen dinsdag openden wethouder Sjaak van den Berg en Marlies Krul-Seen, directeur Omgevingsdienst West-Holland, officieel het loket.

"We werken er hard aan om de dienstverlening dicht bij de burger te brengen. Met alle regels en beleids- en bestemmingsplannen is vergunnen een heel moeilijk technisch en formeel gebeuren. Dit is bij de Omgevingsdienst West-Holland in prima handen. Maar voor de gewone burger is het best lastig tussen al die regels en voorschriften de juiste weg te vinden. Het loket maakt dat mensen in dit snelle digitale tijdperk ook op een ouderwetse persoonlijke manier kunnen worden geholpen. Want of je nu zelf bouwt of dat iemand anders in jouw directe omgeving bouwt, het blijkt vaak voor iedereen die erbij betrokken is heel ingrijpend te zijn. Dit is dan ook een prima initiatief van de Omgevingsdienst", aldus Sjaak van den Berg.

Op afspraak

Inwoners kunnen op afspraak terecht bij het Bouwloket van de Omgevingsdienst West-Holland in het gemeentehuis van Noordwijk, locatie Voorstraat 42. Men kan een afspraak maken als men meer informatie wil over bouwen, verbouwen, slopen, het kappen van een boom, of klachten over bouwen en verbouwen.

Het Bouwloket is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Voor het maken van een afspraak kan men bellen naar tel. 071-4083200 of mailen naar infobouwen@odwh.nl Op andere dagen en tijden is het Bouwloket telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 14.00 uur.