Boechorst Lentemarkt

Markt n Op zaterdag 13 april is er weer de Boechorst Lentemarkt. Er zijn al veel leuke initiatieven en kraamhuurders aangemeld.

Heerlijk een kopje koffie halen of een lekkere versnapering bij één van de foodtrucks na een ronde langs de kramen op de braderie. Men kan ook een workshop volgen terwijl de kinderen zich vermaken op het kinderplein. De markt is geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Ook deel uitmaken van de Lentemarkt? Dat kan. Bedrijf, particulier, stichting of vereniging, de Lentemarkt is voor iedereen. Er is al een halve kraam te huur voor € 10,00 Meer informatie staat op op www.boechorstwijkvereniging.nl/lente


Cantatedienst in de Oude Jeroenskerk

Bach n Op zondag 7 april wordt in de morgendienst (aanvang 10.00 uur) in de Oude Jeroenskerk Bachcantate nr.106 (Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit) uitgevoerd door het Leids Cantate Consort.

Als solisten werken mee: Angeliki Ploka (sopraan), Carolina Alves Luis (alt), Andre Cruz (tenor) en Yonathan van den Brink (bas). Het geheel staat o.l.v. Johannes Gierl. Verdere muzikale medewerking door organist Jaco van Leeuwen. Voorganger is Ds. Petra van der Burg.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om ook dit jaar de Bachcantatedienst bij te wonen. De toegang is gratis, Bij de uitgang is een extra deurcollecte waarin u kunt bijdragen aan de onkosten voor deze dienst.


PUUR Oog en Oor ontmoetingen

inloop n PUUR houdt op vrijdag 5 april tussen 10.30 en 12.00 uur haar maandelijkse Oog & Oor Ochtend in 't Trefpunt aan de Schoolstraat.

Nieuw is het PUUR Oog & Oor op bezoek. Op dinsdag 9 april praat PUUR met de leden van het Shantykoor De Zilk na hun repetitie in het Parochiehuis (Beeklaan).
Het doel van de bijeenkomsten is om op een informele wijze met een PUUR afvaardiging van raads- en commissie leden van gedachten te wisselen over wat er speelt in de dorpen. Een ieder kan terecht met vragen, ideeën en opmerkingen over onderwerpen die politieke aandacht hebben of juist verdienen.