KinderKleynkoor zingt 'Land van je hart'

picknick n Op zaterdagmiddag 13 april, na het bloemencorso, organiseert stichting Kleynkoor Academy een muzikale picknick bij Streekmuseum Veldzicht aan de Herenweg.

Het koor heeft tijdens de afgelopen repetities met dorpsgenoten uit onder andere Zweden, Irak en Duitsland kinderliedjes uit die landen ingestudeerd maar ook Nederlandse liedjes die aansluiten bij Land van je hart.

Het Kinder Kleynkoor zal het publiek tijdens de voorstelling al zingend meenemen naar een aantal thuislanden van onze mede Noordwijkers en eindigen met een muzikale picknick met medewerking van de Klezmerband Lou Sjoege en Nina Hazenoot (Volksdans). Het Kinder Kleynkoor staat o.l.v. Chantal van der Klugt en wordt begeleid door Michiel Barendse op piano.

Neem je eigen picknickmand met drinken en lekkers mee. De organisatie van het kinderkoor zorgt voor een aantal verrassingen. Na afloop van de voorstelling kan publiek het Streekmuseum Veldzicht bezoeken en de bijbehorende kruidentuin. Ook start vanaf deze locatie een prachtige wandeling (wandelroute Veldzicht 6,7 km).

De voorstellingen zijn om 13.00 uur en 15.00 uur. Kaarten à € 5,00 zijn vanaf 1 april te koop via Noordwijk Ticket, Boekhandel Van der Meer en VVV Noordwijkerhout.