Afbeelding
Foto:

Nieuwe mensen ontmoeten

Leuk dat je weer meeleest. We hebben weer een mooi onderwerp wat we met je willen delen. Helaas ook wat minder nieuws; dit is onze laatste rubriek in de Noordwijker. Vanwege het samenvoegen van deze krant met het Noordwijkerhouts Weekblad is er geen ruimte meer voor deze rubriek. Toch nog een lichtpuntje: op welzijnnoordwijk.nl kun je deze maandelijkse rubriek blijven volgen.

In ons leven ontmoeten we veel mensen. We vinden het leuk om interesses met ze te delen. Want zeg nou zelf, samen iets ondernemen en ontdekken, maakt het toch net iets leuker.
Je hebt niet het altijd het geluk om iemand tegen het lijf te lopen die dezelfde interesses deelt als jij. Dit kan omdat je niet zoveel mensen kent en misschien ook niet weet waar je die mensen kan ontmoeten. Misschien ben je onlangs verhuisd en vind je het lastig om de eerste stap te zetten voor contact met je buren.. Of je denkt terug aan dat leuke gesprek wat je in de winkel had over een gedeelde interesse en hoe leuk het zou zijn om daar iets mee te doen.

In je eentje contact maken, vinden mensen vaak wat lastiger dan in een groep of op een evenement. Wij vinden het leuk en belangrijk om mensen met elkaar in contact te brengen. We merken dat mensen het fijn vinden om elkaar te ontmoeten. Soms om een interesse te delen of een vriendschap op te bouwen. Met plezier willen we jou vertellen dat we verschillende mogelijkheden bieden om nieuwe contacten op te doen. Dit kan in de vorm van een lunch of een borrel om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen, een evenement of door een berichtje te plaatsen op een soort relatieplanet voor vriendschappen via onze website.

Op 2 april starten we met onze campagne 'nieuwe mensen ontmoeten'. Het is mooi om te zien dat er veel mensen enthousiast zijn over dit onderwerp. We zijn bezig om mooie initiatieven te bedenken. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook in de vorm van evenementen en lunches of borrels. Op 18 mei organiseren we een gezellige lunch. Het is de bedoeling dat mensen elkaar daar ontmoeten onder het genot van lekker eten en hun interesses met elkaar kunnen delen. Ook lijkt het ons leuk om een borrel te organiseren in de avonduren om nieuwe mensen te ontmoeten en leren kennen. We horen graag wat jij als lezer vindt van dit onderwerp. Heb je ideeën om elkaar te ontmoeten? Of een mening over dit onderwerp? Laat het ons weten. Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Of wil je graag je interesse delen? Neem dan contact op met Nikki van der Ven, nikki.vanderven@welzijnnoordwijk.nl, tel. 06-40567077 of kijk op welzijnnoordwijk.nl