Zingen naar de zondag

zangavond n Op zaterdagavond 16 maart houdt de Gereformeerde Kerk Noordwijk vgz. dit seizoen haar vierde samenzangavond in het Trefpunt.

De uit 104 leden bestaande mannenzanggroep Sion uit Katwijk aan Zee verleent opnieuw haar medewerking en staat onder leiding van dirigent Leo Meijvogel. Organist Dirk van Duijvenbode verzorgt de muzikale begeleiding van zowel koor als bezoekers.

De samenzang voor deze avond bevat o.a. liederen van J. de Heer, psalmen, gezangen en opwekkingsliederen. Het thema is 'Lankmoedigheid'. De meditatie wordt gehouden door ds. Sj. Maliepaard.
De zaal van het Trefpunt, Schoolstraat 2, gaat om 18.30 uur open. De samenzang duurt van 19.00 tot 20.15 uur, waarna men tot 21.00 uur gratis een kopje koffie of thee kan drinken.


Biefstukavond in Jeroen

Diner n Op woensdag 27 maart houdt Jeroen wegens enorm succes een biefstukavond van 17.15 uur tot 19.00 uur in de Ontmoeting. Op het menu staan: gebakken biefstuk met jus; gemengde salade; patat met mayonaise. Toe is er koffie met wat lekkers. De kosten zijn € 12,50 per couvert. Men kan tot 25 maart bij de receptie een biefstukbon kopen. Locatie Jeroen, Jeroenspark 1.


Super Saturday bij V.v. Noordwijk

supportersvereniging n Op zaterdag 16 maart is het Super Saturday bij vv Noordwijk met de derby Noordwijk-FC Lisse. Na de wedstrijd komt zanger Bart Heemskerk langs voor de derde helft. Op vrijdag 15 maart is er de maandelijkse bingo op de Duinwetering. Aanvang 20.00 uur.