Inloopspreekuur bij het CDA

inloop n Op 7 maart houdt het CDA afdeling Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk een inloopspreekuur om zo van inwoners van de nieuwe gemeente te horen wat hen bezighoudt en te luisteren naar adviezen van inwoners.

'Wij willen als partij dichtbij de inwoners staan en daarom willen wij een paar keer per jaar activiteiten organiseren waarbij we proberen op een laagdrempelige manier mensen bij de politiek te betrekken', aldus Sebastiaan Duivenvoorde. "Het is voor ons belangrijk om goed in kaart te hebben wat er speelt en waar mensen zich zorgen over maken. Onderwerpen als groenvoorziening, veiligheid, parkeren, maatschappelijke ondersteuning, geluidsoverlast, bestrating maar ook openbaar vervoer en verbindingswegen kunnen op deze avond aan de orde komen."
Iedereen is vanaf 20.00 uur welkom in de Oranjezaal van de Maasgaarde, Herenweg 9a in Noordwijkerhout. De CDA-raadsleden en wethouder De Jong zullen op deze avond aanwezig zijn. Ook is Moniek van Sandick-Sopers op deze avond aanwezig. Zij staat op de kieslijst voor de Provinciale Staten verkiezingen en is kandidaat voor de regio Leiden en Duin- & Bollenstreek.
Aanmelden en opgeven van gespreksonderwerpen kan via s.duivenvoorde@raadnoordwijk.nl