Interactieve theatershow 'Onder invloed'

cjg n Hoe praat je met je kind over de gevolgen van alcohol en drugs? Kom naar de interactieve avond 'Onder invloed' van theatergroep Playback op woensdag 13 maart in Noordwijk. Alle ouders met kinderen tussen 11 en 18 jaar uit Noordwijk zijn welkom.

Niet roken en niet drinken tot je achttiende. Het is het beste voor de gezonde ontwikkeling van jongeren, maar werkt het ook zo? En hoe ga je in gesprek met je puberende zoon of dochter over dit thema?

Onder druk van vrienden gaan pubers soms verder dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. Hoe help je jouw kind bij het aangeven van zijn of haar grens?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt in samenwerking met Theatergroep PlayBack de theatershow 'Onder Invloed' aan. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op effectieve communicatie tussen ouders en hun pubers.

"De ouderavond van PlayBack is een verfrissende manier om de (geleverde) kennis bij ouders te laten beklijven", zegt Nico van der Lely, kinderarts Polikliniek voor Jeugd en Alcohol,

De theatershow 'Onder invloed' vindt plaats op woensdag 13 maart van 19.45 tot 22.30 uur, (inloop vanaf 19.15 uur) in het Northgo College. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan via www.cjgnoordwijk.nl