Gratis entree voor 50-jarigen bij Space Expo

cadeautje n Ken jij iemand die 50 wordt dit jaar? Dan mag hij of zij het hele jaar gratis naar binnen bij Space Expo! Want in 2019 viert Space Expo dat het 50 jaar geleden is dat de eerste mens voet op de maan zette. Neil Armstrong zette deze eerste stap op de maan op 21 juli 1969.

Space Expo organiseert dit jaar veel evenementen en activiteiten die te maken hebben met de maan, waaronder interessante lezingen en exposities. Space Expo is het officiële bezoekerscentrum van ESA ESTEC. Bewonder de Soyuz, het ruimteschip waarmee André Kuipers reisde. Loop door een model van het ISS ruimtestation en krijg antwoord op vragen als hoe slaapt, eet en leeft een astronaut. www.space-expo.nl


Opvallend inititatief

Trofee n Tijdens de sportverkiezingen was er bijzondere aandacht voor de verdienste van Gerben van Duin voor de Noordwijkse sport. De sportraad wilde dit waarderen met een speciale prijs. Namelijk een wisselprijs voor het meest opvallende sportinitiatief. Een speciaal ontworpen kunstwerkje wat de naam 'Gerben van Duin Wisseltrofee krijgt'. De voormalig wethouder is de eerste winnaar en het is de bedoeling dat deze ieder jaar opnieuw zal worden uitgereikt.


Inzamelavond

rommelmarktspullen n Dit jaar houdt de wijkgemeente Ichthus weer een najaarsmarkt. Op vrijdagavond 22 februari van 19.00 tot 20.00 is er de mogelijkheid om spullen voor de rommelmarkt in te leveren. Heeft u spullen voor de rommelmarkt, dan bent u welkom om dit in te leveren op Houtkrocht 2.