| Foto: PR
| Foto: PR Foto:

Geen diner voor twee bij Lucky's Bowling

anti-valentijn n Lucky's Bowling biedt op Valentijnsdag een plek voor iedereen die de zoetsappige activiteiten voor koppels wilt ontvluchten. Met het thema 'Broken heart at the bowling alley' heet Lucky's alle singels, vriendengroepen en Cupidohaters welkom.

Geen roze champagne en chocolade aardbeien, maar bier, bites & strikes. De bowlingbaan heeft drie Anti-Valentijn combideals waaronder een burgertrio die je niet hoeft te delen en een gebroken hartpizza die de breuk in je eigen heelt! De hele avond verzorgt dj Alankara de muziek en zal geen enkele plaat van Adèle draaien.
Boek dan snel de combideals via info@luckysbowling.nl


Soul in de Buurtkerk

Concert n Leerlingen van de Great Wyrley High School (Staffordshire - GB) zijn te gast in Noordwijk. Zij verzorgen op zaterdag 16 februari een heerlijk concert waarin de soul muziek van de jaren '60 & '70 van de vorige eeuw centraal zal staan.

Kom luisteren en swing mee op de muziek van o.a. Aretha Franklin, Wilson Pickett en Jackie Wilson. De zaal gaat open om 19.00 uur, het concert begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis. De Buurtkerk ligt aan de Hoofdstraat 10.