Afbeelding

Van Nispen JO-19

Het elftal JO-19 speelt dit seizoen in de Tweede Klasse en is kampioen van deze klasse geworden. Een bijzondere prestatie bij Van Nispen.

Het kampioenschap werd pas op de allerlaatste competitiezaterdag veilig gesteld. Op zaterdag 9 juni moest dit elftal nog een tweede helft van de kampioenswedstrijd tegen Kickers '69 uitspelen. De wedstrijd werd aan het begin van het seizoen gestaakt vanwege een ernstige blessure van een speler van Van Nispen. Bij deze inhaalwedstrijd van nog een half uurtje werd er afgetrapt met beginstand 1-0 voor de Van Nispen. Alleen bij winst was het team van JO19 zeker van een eerste plaats, maar al snel maakte de tegenstander uit Leimuiden een doelpunt en stond het weer gelijk. En met deze gelijke stand viel er geen kampioenschap te vieren. De wedstrijd moest persé gewonnen worden en gelukkig was de tegenslag van het tegendoelpunt van korte duur. Want vijf minuten voor tijd werd met een mooi doelpunt van Van Nispen de 2-1 gemaakt. Het kampioenschap van Van Nispen JO19-1 was hiermee een feit. Het elftal JO-19 van Van Nispen is door het behalen van het kampioenschap super gemotiveerd om ook het komende seizoen weer volop te gaan knallen.