Israël-lezing in De Vinkenhof

lezing n Op dinsdag 22 januari verzorgt ds. Jaap de Vreugd namens de organisatie Christenen voor Israël een lezing in De Vinkenhof, Achterzeeweg 1.

Het thema van de Israël-lezing is: 'Zie, ik ben met jullie alle dagen, tot aan de voleinding van de wereld'. De lezing begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. De zaal gaat open om 19.30 uur. In de hal van het zalencomplex zal een stand te vinden zijn waar Israël-producten te koop worden aangeboden.


Inzamelavond najaarsmarkt

Ichthuswijk n Ook dit jaar organiseren de wijkgemeente Ichthus te Noordwijk weer een najaarsmarkt. Vrijdagavond 25 januari van 19.00 tot 20.00 is er de eerste mogelijkheid om spullen voor de rommelmarkt in te leveren. Bent u lekker aan het opruimen en heeft u spullen voor de rommelmarkt, dan bent u welkom om die in te leveren op Houtkrocht 2,


'Worden wie je bent'

CURSUS n Ben je 50+ en heb je jarenlang op topsnelheid gewerkt en ineens vastgelopen? Of ben je geconfronteerd met een ingrijpende levensgebeurtenis als ontslag, scheiding, verlies van een dierbare? Zoiets kan leiden tot een gevoel van zinloosheid, zelfs tot een burn-out.

Bij Palliam kan je met mentor/coach Frank Jonker vanaf maandag 28 januari om 19.30 uur een nieuwe koers gaan uitzetten. Met zijn uitdagende aanpak en begeleiding kom je dichtbij jezelf. Hij leert je weer voluit te leven, in plaats van alleen maar te overleven. Met deze P-class krijg je meer grip op 't leven.
De cursus bestaat uit vijf avonden. Meer informatie en inschrijven: www.palliam.nl