Vesper in de Oude Jeroen

vesper n In het koor van de Oude Jeroenskerk wordt de Vesper gevierd op zondag 13 januari om 19.00 uur.

Het Vesperkoor Noordwijk zingt onder leiding van cantor-organist Jaco van Leeuwen enkele psalmen en avondliederen. Ook wordt er altijd een Magnificat (Lofzang van Maria) gezongen; deze keer is dat het Magnificat van Clifford F. Boyd. Er wordt gezongen uit het nieuwe liedboek en verder wordt er geput uit verschillende tradities en eeuwen. Bezoekers zingen en bidden mee, luisteren naar enkele Bijbelteksten, een kernachtige meditatieve gedachte, een passend gedicht en orgelspel en zij mogen de stilte ervaren.

De overdenking en de gebeden worden verzorgd door Ds. W. Hollart.


Saté-avond in WZC Jeroen

Maaltijd n Op woensdag 30 januari houdt Marente Jeroen een saté-avond van 17.15 tot 19.00 uur in de Ontmoeting van Jeroen.

Op het menu staan: Kipsaté met pindasaus; gemengde salade; patat met mayonaise; Koffie met wat lekkers.
De kosten zijn € 12,50 per couvert.

Men kan tot 28 januari bij de receptie van Jeroen een satébon kopen. Wees er snel bij want vol is vol.
Marente locatie Jeroen, Jeroenspark 1.


Bieb eerder open op woensdag

openingsuren n De Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Noordwijk gaat op woensdagen eerder open.

De bibliotheek is vanaf dit jaar op woensdag van 11.00 uur tot 18.00 uur te bezoeken om boeken te lenen, te studeren of om anderen te ontmoeten. Eerder opende de bibliotheek om 14.00 uur. De openingstijden zijn verruimd om beter aan te sluiten op de schooltijden.

Voor ouders van schoolgaande kinderen is het nu mogelijk om voor het ophalen van de kinderen boeken in de bibliotheek weg te brengen of op te halen. En het is mogelijk om na schooltijd direct een bezoek aan de bibliotheek te brengen.