Feest voor vrijwilligers

welzijn n Op dinsdagavond 11 december wordt het Vrijwilligersfeest 2018 gevierd.

Dit jaar is gekozen voor een unieke locatie: Space Expo Noordwijk. Het feest is een bedankje voor de vrijwilligers die zich weer geweldig hebben ingezet het afgelopen jaar. De vrijwilligersprijzen worden ook uitgereikt en de voetjes gaan van de vloer met de steengoede band 'the Beards' uit Noordwijk.
Aanmelden kan via aanmelden@welzijnnoordwijk.nl of via tel. 7114334 (tussen 9.30 en 12.30 uur). Langskomen bij de Wieken kan natuurlijk ook.


Winnaars Najaarsactie

NOV n De Najaarsactie bij de winkeliers is in volle gang De winnaars van de eerste week van de Najaarsactie zijn bekend. Het zijn: Fam. Steenvoorden, Zoutmanstraat 18; Fam. Van der Zalm, Rynestijn 3; N. Van den Berg, Peterhof 22; Fam. Beers-van der Sterre, Het Laantje 7; A. Bouwman, Van Galenstraat; Denise, Kornalijnstraat 23, Leiden. De prijswinnaars kunnen de € 100,00 shoptegoed 8 januari om 20.00 uur ophalen in Hotel Royal, waar zij daarnaast nog kans maken op een fiets.


Schrijfcafé

palliam n Op woensdag 28 november om 10.00 uur staat het schrijfcafé in het teken van 'leren door dieren'.

In dit schrijfcafé maak je op verrassende wijze kennis met de kwaliteiten van dieren. Welke herken je in jezelf en hoe gebruik je die, zowel in je werk als privé? iedereen is welkom! Het schrijfcafé wordt van 10.00 tot 12.00 uur gehouden aan de Nieuwe Zeeweg 75 en de bijdrage is € 10,00. Inschrijven kan via www.palliam.nl