Ook dit jaar wordt voor de traditionele kerstsamenzang weer gerekend op een goede gevulde zaal met zangers. | Foto: PR
Ook dit jaar wordt voor de traditionele kerstsamenzang weer gerekend op een goede gevulde zaal met zangers. | Foto: PR Foto: Foto:

Carols bij Kaarslicht

kaartverkoop n In de sfeervol verlichte Oude Jeroenskerk in Noordwijk Binnen zingt Kleynkoor Academy op 21 en 22 december haar kerstprogramma.

Een bezoek aan Carols bij Kaarslicht is inmiddels een traditie voor velen en een muzikale opstap naar Kerst. Vanaf 1 december start de kaartverkoop van Carols bij Kaarslicht.
Concerten zijn op 21 december om 21.00 uur en op 22 december om 19.00 uur en 21.00 uur.
Kaarten à € 13,50 via Noordwijk Ticket (www.noordwijkticket.nl), Boekhandel van der Meer en VVV Noordwijkerhout.
Voor meer informatie zie www.kleynkoor.academy en Facebookpagina Kleynkoor Noordwijk.


Kerstsamenzang

kerstavond n Op woensdagavond 12 december is er op zorgpark Willem van den Bergh in wijkcentrum 't Kruispunt, Pianolaan 2 de jaarlijkse Kerstsamenzang.

De kerstsamenzang wordt gehouden in wijkcentrum het Kruispunt. In de decembermaand is deze locatie zowel van binnen als van buiten versierd met duizenden lichtjes. Door de samenstelling van het programma en het vroege tijdstip is deze kerstsamenzang een aanrader voor gezinnen met kinderen. Het koor De Berghsingers en De Bergdrummers verlenen hun medewerking aan deze avond. De samenzang wordt begeleid door het vrijwilligersorkest.

Het programma begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.15 uur. De toegang is gratis.


Symboliek van dromen

Palliam n Op maandag 10 december om 19.30 uur zal Marije Groenewoud bij Palliam een lezing geven over de symboliek van dromen.

De waarde van dromen is groter dan de meeste mensen denken. Je kunt er namelijk veel van leren. Hoewel dromen natuurlijk persoonlijke ervaring zijn, is het namelijk duidelijk dat sommige thema's bij veel mensen steeds terugkomen. Deze thema's kunnen worden herkend aan de hand van beelden of symbolen. Marije weet als Jungiaans droom-therapeut wat deze je kunnen vertellen. Zij zal ideeën aan de hand doen hoe dromen zijn te verklaren en wat hun betekenis kan zijn. Een interessante avond voor iedereen die meer wil weten over de symboliek van dromen.
De lezing wordt van 19.30 tot 21.30 uur gehouden aan de Nieuwe Zeeweg 75 en de bijdrage is € 5,00. Inschrijven via www.palliam.nl