Mama Café Noordwijk

cjg n Het Centrum voor Jeugd en Gezin Noordwijk en Bibliotheek Bollenstreek organiseren samen het Mama Café Noordwijk.

Het Mama Café is dé ontmoetingsplek in Noordwijk voor (aanstaande) moeders en vaders met jonge kinderen. Iedere laatste donderdag van de maand tussen 10.00 tot 12.00 uur (het is inloop) kun je hier met elkaar in gesprek gaan, opvoedtips uitwisselen, of gewoon ontspannen koffie drinken. De kinderen kunnen lekker spelen met divers speelgoed dat aanwezig is. Maandelijks staat er een thema centraal. Welke thema's dit zijn bepalen de ouders zelf. Loop gerust eens naar binnen, de koffie en thee staan klaar.

Donderdag 29 november is er Ouder- en Kind Yoga tijdens het Mama Café. Liesbeth Vlemmix van Kinderyoga aan Zee, komt hier over vertellen en je kunt met je kindje (of kleinkind) ervaren wat Ouder- en KindYoga is tijdens een workshop bij het Mama Café.

Iedere laatste donderdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur (tenzij dit op een feestdag valt; check de facebookpagina). Het Mama Café Noordwijk is in de grote zaal van de Bibliotheek Noordwijk, Akkerwinde 1. Aanmelden is niet nodig. De entree is gratis.


Elfde van de elfde baby 2018

Carnaval n De Noortukkers zijn op zoek naar een baby die rondom 11 november wordt geboren. De baby met de dichtstbijzijnde geboortedatum, zal door de vereniging in het zonnetje worden gezet.

Ouders, familie of vrienden die iemand kennen die een Noordwijkse baby verwacht in de periode van 4 tot en met 18 november, kunnen voor 20 november een geboortekaartje sturen naar Carnavalvereniging De Noortukkers, Postbus 403, 2200 AK Noordwijk of een mail sturen naar info@denoortukkers.nl