Afbeelding
Foto:

Quiz bij Open Doors

Quiz n Deze maand is het twaalf en een half jaar geleden dat in Noordwijk de allereerste quiznight werd georganiseerd in toenmalig Rockcafé de Wurft. Dat wordt op woensdag 7 november gevierd met een feestelijke JubileumQuiz in Open Doors op De Grent.

Tijdens de jubileumquiz op woensdag 7 november wordt de presentatie verzorgt door 'bekende' presentators sinds 2006 tot nu. De quiz zelf draait als altijd om algemene kennis en triviale weetjes, maar zal een verrassende samenstelling krijgen.

Deelname aan de jubileumquiz is gratis. Vooraf inschrijven is gewenst vanwege de verwachte drukte. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar jubileum@kroegquiz.nl. Geef je (voorlopige) teamnaam, contactpersoon en aantal teamleden (max. 4 per team) door, dan ontvang je van ons bevestiging van inschrijving. Er is plek voor 20 teams, vol = vol!


A-Meezing Middag

meezingen n Zondag 4 november vond er een bijzondere a-meezing middag plaats in de St. Victorkerk in Noordwijkerhout. De organisatie was in handen van Kunstklank en bedoeld voor iedereen die van zingen houdt. Er werd hard gewerkt die middag, maar ook veel gelachen. Ruim 70 mensen uit Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk kwamen naar deze unieke middag.

Herma van Piekeren leidde het koor in wording via stem- en articulatie oefeningen en anekdotes naar een bijzonder resultaat. Begeleid door Jaco van Leeuwen op piano. In een aparte ruimte kon bij Olga Passchier een stemtest worden gedaan. Ook hier werd dankbaar gebruik van gemaakt. Ingestudeerd werd o.a. Stabat Mater van Karl Jenkins. In maart 2019 houdt Kunst Klank het koorproject "hear my voice", waar dit stuk onderdeel van uitmaakt en waarin de menselijke stem centraal staat.