Fuse live bij Muziek in Jeroen

klassiek n Op zondag 25 november geeft het bekende ensemble Fuse een concert in de Oude Jeroenskerk.

Voor kijkers van het tv-programma Podium Witteman behoeft Fuse vrijwel geen introductie meer. Het Amsterdamse zestal is een bijna vaste toevoeging aan dit programma en laat al jaren hun veelzijdigheid zien in de liveshow over klassieke muziek en verwante genres.

Maar weinig mensen kennen de route die Fuse sinds 2012 heeft afgelegd: honderden optredens; van kerken, tot festivalweides en concertgebouwen.

De uren op het podium, onder de televisielampen zitten inmiddels in het DNA van Fuse gesleten. Het maakt de groep virtuoos, aanstekelijk op elkaar ingespeeld en overtuigend enthousiast over de muziek die ze hun bezoekers voorschotelen.

Het podium is voor Fuse altijd een plek voor experiment geweest, geen concert is hetzelfde. De leden van het ensemble en de bezoekers van het concert op 25 november zullen dat ook ervaren, zodat ze met de leiding van het Concertgebouw kunnen zeggen: 'Fuse is Nederlands meest veelzijdige ensemble'.


Het concert op zondag 25 november begint om 15.00 uur. Kaarten voor dit concert kosten € 20,00. Vrienden van Muziek in Jeroen krijgen op alle kaarten die ze kopen € 5,00 korting.

Kaarten voor het concert zijn te bestellen via www.muziekinjeroen.nl Na afloop wordt er gratis wijn en fris geschonken in het koor van de kerk.