Bij de Walk of Space prijkt nu een bord. Dit werd afgelopen vrijdag onthuld door Rob van den Berg, Franco Ongaro en Pieter-Jan Barnhoorn. | Foto en tekst: Ina Verblaauw
Bij de Walk of Space prijkt nu een bord. Dit werd afgelopen vrijdag onthuld door Rob van den Berg, Franco Ongaro en Pieter-Jan Barnhoorn. | Foto en tekst: Ina Verblaauw Foto:

Bord voor Walk of Space onthuld

ruimtebord n Noordwijk City of Space is in 2018 het jaar om de verbintenis tussen de gemeente Noordwijk en Estec/Esa tot uiting te brengen en Space Expo voor het publiek toegankelijker te maken. Op de Koningin Wilhelmina Boulevard is een Walk of Space, met inmiddels 11 tegels van hand-of voetafdrukken van astronauten. En er komen er elk jaar tegels bij. Vrijdag 26 oktober onthulden wethouder Barnhoorn, Franco Ongaro, directeur Estec/Esa en Rob van den Berg, directeur Space Expo een informatiebord waarop de foto's van de astronauten met bijbehorende achtergrond informatie. De Walk of Space is uniek. Nergens ter wereld zal een dergelijke Walk ontstaan; de naam is wettelijk geregistreerd. De tentoonstelling Comics In Space bij Space Expo is nog verlengd tot eind november.