Windlicht vilten

palliam n Op woensdag 31 oktober om 10.00 uur zal Dian Labrujère je tijdens de Breek-de-Week leren hoe je je eigen windlicht kunt maken.

Windlichten bestaan volop, maar een echt uniek exemplaar maak je zelf met natvilten. Dit is een techniek met warm water, zeep en zachte wol. Tijdens deze workshop van Dian hoef je niet al te veel na te denken en ga je het windlicht vilten dat bij je opkomt. Gewoon om je hoofd leeg te maken of denkend aan iemand. Er is voldoende tijd om de mooiste wonder windlichten te laten ontstaan. Het maakt daarbij niet uit of je beginner bent, of gevorderde. De workshop is aan de Nieuwe Zeeweg 75 is van 10.00 tot 12.00 uur en de bijdrage is € 2,50. Inschrijven kan via www.palliam.nl


Oog en oor

Inloop n Op vrijdag 2 november tussen 10.30 uur en 12.00 uur houdt PUUR Noordwijk haar maandelijkse Oog & Oor ochtend in 't Trefpunt.

Het doel van deze ochtend is om op een informele wijze met een Puur Noordwijk afvaardiging van wethouders, raads- en commissie leden van gedachten te wisselen over Noordwijkse actualiteiten.

Een ieder kan terecht met vragen, ideeën en opmerkingen over onderwerpen die politieke aandacht hebben of juist verdienen.