Iedere woensdag – De Breischool Breien met De Breischool van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis.

Iedere donderdag – MEE(r)eten
Schuif op donderdagavond aan in het Cultuurcafé en eet een hapje mee. Gezellig, gezamenlijk tafelen, we eten een huisbereide maaltijd geïnspireerd op een actueel kookboek.
Aanvang 17.00 uur, om 19.00 sluiten we af. Maaltijd (incl. drankje) 12,50. Graag minimaal 24 uur van tevoren reserveren via info@boekhandelvandermeer.nl 071-3613073 of berichtje naar 06-83835491

Zaterdag 3 november - Casey Brooks en Deepstreet
Casey Brooks en Deepstreet treden op met lekkere luistermuziek. Meezingen mag!
Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, graag reserveren


Zondag 4 november - Cultuurcollege
Karwan Fatah-Black, universitair docent bij de afdeling Sociale en Economische Geschiedenis aan de Universiteit Leiden geeft college in het Cultuurcafé over het boek Wereldgeschiedenis van Nederland.
Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, graag reserveren


Dinsdag 6 november - Bobs Boekenclub
De leesclub van Bob komt bijeen om het boek 'Ik ben geen racist' van Per Nilssen te bespreken. Een jeugdboek die ook met veel plezier en interesse wordt gelezen door volwassenen.
Aanvang 19.30 uur, toegang vrij, graag reserveren


Zondag 11 november
Felix Weber, winnaar van de Gouden Strop 2017, presenteert zijn nieuwe thriller bij ons in het Cultuurcafé. 'Genadeshot' is na 'Tot stof' opnieuw een wervelende WOII-thriller. Dit keer gebaseerd op diepgravend onderzoek naar het leven van gevluchte nazi's in Zuid-Amerika.
Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, graag reserveren


Zondag 11 november
Gitarist Hans Elzinga treedt op met muziek om van te genieten en soms bij weg te dromen.
Aanvang 16.00 uur, toegang vrij, graag reserveren


Zaterdag 24 november
De wereldberoemde fotograaf Jimmy Nelson komt voor een signeersessie. De uit Noordwijk afkomstige fotograaf Stephanie van der Wiel reisde de afgelopen drie jaar met Nelson mee en fotografeerde en filmde voor 'Humage to humanity'. Ook Van der Wiel is aanwezig deze middag om persoonlijk toelichting te geven bij het bijzondere boek. Bij reservering van het boek (€100) bent u gegarandeerd van een persoonlijke ontmoeting met Jimmy Nelson en zal hij het natuurlijk signeren.
Van 12.00 uur tot 15.00 uur