Afbeelding
Foto: Foto:

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Het Plekje van de week, gemaakt door Machtelt IJdo. Het is te zien in de etalage van Atelier Joke Zee aan de Karel Doormanstraat 6.

Wie dit plekje herkent, kan zich direct melden bij Machtelt via machteltijdo@planet.nl en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen.

Tipje van de sluier: Deze schoonheid heeft iets heel koninklijks.

De oplossing van vorige week is het beeld van Jos Hachmang 'De Rode Zon' op de rotonde bij het Leeuwenhorst College aan de Langelaan te Noordwijkerhout.


Herfstnatuurspel

Natuur n Al vele jaren organiseert de Vereniging voor Natuur- en Vogelbescherming Noordwijk in de herfstvakantie het Herfstnatuurspel in het Leeuwenhorstbos. Dit jaar vindt de 42ste editie plaats op woensdag 24 oktober.

Tussen 13.00 en 14.30 uur kan er gestart worden vanaf de ingang aan het Westeinde, tegenover Dijk en Burg. (Voor navigatie het adres Westeinde 79 Noordwijkerhout gebruiken). Deelname aan het Herfstnatuurspel is gratis en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ouders en grootouders zijn uiteraard ook welkom om samen met de kinderen de juiste antwoorden op de 25 natuurvragen te noteren en de opdrachten uit te voeren. Het thema van deze editie is 'Kringloop der natuur'. Aanmelden is niet nodig. Parkeermogelijkheid is er op het opengestelde weiland bij de start.