Breek-de-week

Kleur n Op woensdag 3 oktober zal kleur- en stijlexpert Detta Miedema je van 10.15 tot 11.30 uur meenemen in de wondere wereld van wat kleuren voor je kunnen doen.

Kleuren kunnen namelijk je persoonlijkheid onderstrepen maar ook verzwakken. Bepaalde kleuren zullen je een bleek en vermoeid uiterlijk geven, terwijl er andere kleuren zijn die je juist laten stralen. Dit is allemaal gekoppeld aan welk kleurtype je bent. Detta zal je laten zien hoe een kleurenanalyse je kan helpen om persoonlijke kenmerken te ontdekken. Wanneer er genoeg tijd is, zal er ook over de stijl van kleding worden gesproken. Welke verschillende stijltypes zijn er en wat betekent dat voor jou? Het belooft een boeiende en kleurrijke ochtend te worden! Je bent van harte welkom bij Palliam, Nieuwe Zeeweg 75. De bijdrage is vrijwillig en opgeven is niet nodig. Je kunt ook, zoals iedere woensdag, gezellig aanschuiven voor een kop koffie.


Op zoek naar paddenstoelen

Natuur n De Jeugdnatuurclub van de Vereniging voor Natuur- en Vogelbescherming Noordwijk organiseert op zaterdag 29 september een paddenstoelenexcursie.

Herfst en paddenstoelen, ze horen bij elkaar. Ga mee het bos in om samen op zoek te gaan naar de mooiste en vreemdste exemplaren met vaak wonderlijke namen. Want heb je wel eens gehoord van de aardappelbovist, rode koolzwam of het duivelsei? Het is handig om een klein spiegeltje of loep mee te nemen om ze van alle kanten goed te bekijken.
De excursie is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en kost € 1,00 per persoon.
Het is in Nieuw Leeuwenhorst, ingang aan de Gooweg bij het Koetshuis van 10.00 tot 11.30 uur. Deelname is mogelijk na aanmelding via jeugdnatuurclub@strandloper.nl