Afbeelding
Foto:

Balinese sfeer bij B.E.A.C.H. Noordwijk

strand n De Nederlandse kust is met B.E.A.C.H. Noordwijk een aanwinst rijker. Onderaan afrit 19 bij de vuurtoren, waar eens strandtent de Klink was, is een strandpaviljoen met internationale allure verrezen.

De jongensdroom van eigenaren Wout van Vessem en Eelco Dijk is hier vertaald naar een prachtig ontworpen strandpaviljoen met een in Balinese sferen ingericht restaurant, een open keuken, beachy terrassen en een strandbar waar je nog echt met je voeten in het zand staat. Je hebt overal een werkelijk schitterend en wijds uitzicht over de Noordzee. De keuken bereid de heerlijke gerechten en het team staat garant voor gastvrijheid die warm en oprecht aanvoelt.

Eelco Dijk: "Dit is voor ons echt een droom die uit is gekomen. B.E.A.C.H. is in zo'n korte tijd een plek geworden waar mensen samenkomen en genieten. Waar vrienden en familie elkaar vinden en dagen met hun voeten in het zand slijten. Waar een goed gesprek wordt afgewisseld met veel gelach. Waar een lekker glas wijn en een heerlijke maaltijd hand in hand gaan."

"In 2017 namen we de Klink over. Dan gaat alles in een stroomversnelling. In april dit jaar stonden we op het strand. We hebben echt een geweldig eerste seizoen. Er komt veel op je af en in razend tempo leer je wijze lessen, het team heeft echt alle zeilen moeten bijzetten. We hebben huwelijken gehad, bedrijfs- en gewone feesten, elke dag was er wel wat. En dat naast je reguliere gasten. Het is een rollercoaster maar wat voor een. We knallen er voor dit seizoen nog uit met twee geweldige feesten: Het 6 Oktoberfest gesponsord door Ruhrgold. Op 13 oktober sluiten we af met Dj's: Erick E, José en Nicky Louwers. Daarna gaan we voor het eerst in maanden eens rustig zitten en nagenieten."