Workshop in Natuurcentrum

schelpen n Op zaterdag 22 september, van 14.00 tot 16.00 uur, houdt de Vereniging- voor Natuur en Vogelbescherming Noordwijk een Jeugd-inloop.

In het Jan Verwey Natuurcentrum is veel te doen voor kinderen. Er zijn prachtige landschapskasten die vertellen over de natuur rondom Noordwijk. Deze middag kunnen de kinderen naast de vele natuurspelletjes ook een schelpenworkshop doen. Er is informatie over de Jeugdnatuurclub en de diverse excursies voor basisscholen. Deze activiteiten zijn zowel binnen in het natuurcentrum als buiten in het bos, duin of op het strand.
Toegang en deelname aan de workshop is gratis.


Mooiste plekje

foto´s n De ANSV houdt voor de derde keer een fotowedstrijd. Stuur uw mooiste foto in met als thema "het mooiste plekje" en win een prijs. Er zijn mooie prijzen, o.a. door Foto van Kampen, beschikbaar gesteld. Inzenders zijn niet gebonden aan een lidmaatschap van ANSV. Uw foto/foto's kunt u inzenden tot 1 oktober. Inzenden kan via fotowedstrijd@ansv.nu of door een afdruk in te leveren bij Foto van Kampen, Het wedstrijdreglement is verkrijgbaar bij de receptie van De Wieken, Wassenaarsestraat 5, Het Trefpunt, Hoofdstraat 2.of bij Foto van Kampen, Keuvel 2.