Veel belangstelling voor feestweek De Vijf Margen

golf n Het 25-jarig bestaan van de Noordwijkse Golfclub 'de Vijf Margen' is niet alleen met de leden maar met tal van anderen gevierd. Ook oud-leden werden in het feest betrokken. Bovendien kende het programma bijvoorbeeld ook wedstrijden en clinics voor bestuurders en vrijwilligers ui de diverse lokale maatschappelijke organisaties.

De officiƫle aftrap voor de club was er op zondag door voorzitter Eric van der Meer, die niet alleen in een toespraak de loftrompet blies richting het grote aantal vrijwilligers die deze week hun tijd beschikbaar wilden stellen. Hij uitte ook dank richting de directie van het GCN voor de meer dan volledige medewerking.

De officiƫle openingshandeling was het opblazen met een levensgrote ventilator van de mascotte Margie. Dit was tevens het startsein voor een hele week vol met wedstrijden.


Genodigden

Maandagmorgen was het de eer aan burgemeester Rijpstra om het startschot te geven voor het wedstrijd programma waarbij een groot aantal speciale gasten waren genodigd. De burgemeester sprak met trots over het sportaanbod in Noordwijk waarbij golf een belangrijke plaats inneemt. Hij sprak lovend over de geweldige verzorgde uitstraling die het Golf Centrum Noordwijk heeft zo precies in de entree van de bloemenbadplaats. Tot zijn spijt bleek de burgemeester geen ruimte inde agenda te hebben om aan de wedstrijd voor genodigdenmee te doen

Het bleef niet bij de wedstrijd op maandag alleen. De rest van de week waren er dagelijks bijzonder wedstrijden waaronder een cross country, een Birdie-wedstrijd en een woensdagmiddag waarop jeugdwedstrijden met zusterverenigingen werden verspeeld.

Zaterdag werd de feestweek afgesloten met een teamwedstrijd die begon op Kagerzoom en die uiteindelijk eindigde met een geweldige feestavond in het clubhuis.

De organisator Frank Kusters maakte ons tijdens die avond breedlachend melding van een fantastische week waarbij sport en spel werd gekoppeld aan een enorme dosis gezelligheid. Voorzitter van der Meer sprak van een geslaagde jubileumviering en benadrukte nog eens de fijne samenwerking met horeca-exploitatie Pitch en de medewerkers.