Openluchtdienst Protestantse Gemeente

startdienst n De Protestantse Gemeente start het nieuwe seizoen met een Startzondag op 9 september.

Als het weer meewerkt wordt er om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) een openluchtdienst gehouden op het Kerkplein voor de Oude Jeroenskerk rondom het nieuwe jaarthema 'Ervaar de ruimte!'. Alle predikanten en kerkelijk werkers gaan voor in de dienst en zowel jongerenband Delight als organist Jaco van Leeuwen verzorgen het muzikale gedeelte.

Na de dienst is er voor jong én oud een thematische vossenjacht in Noordwijk Binnen. De achterblijvers kunnen genieten van een klein orgelconcert door Jaco van Leeuwen. Tenslotte wordt er met elkaar geluncht waarvoor iedereen wat meeneemt. Indien het weer niet meewerkt wordt de dienst in de Oude Jeroenskerk zelf gehouden.

Voor wie niet aanwezig kan zijn wordt de dienst uitgezonden via KerkTV op www.kerkomroep.nl Bewoners van Woon-Zorgcentrum Groot Hoogwaak kunnen met elkaar de dienst op een groot scherm bekijken in de Recreanette.


Oog en oor

inloop n Vrijdag 7 september tussen 10.30 uur en 12.00 uur organiseert Puur Noordwijk haar maandelijkse Oog & Oor ochtend in 't Trefpunt.

Het doel van deze ochtend is om op een informele wijze met een Puur Noordwijk afvaardiging van wethouders, raads- en commissie leden van gedachten te wisselen over Noordwijkse actualiteiten.

Een ieder kan terecht met vragen, ideeën en opmerkingen over onderwerpen die politieke aandacht hebben of juist verdienen.