Afbeelding
Foto:

Het Portret van de Week

kunstquiz n Plekje van de week gemaakt door Joke C. Bos, is te zien in de etalage van bij Atelier Joke Zee aan de Karel Doormanstraat 6.

Wie deze persoon herkent, kan zich direct melden bij Lucas via joke.bos99@gmail.com en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Hij woont in de leukste straat van Noordwijk.


Ollie B. Bommeldag bij Space Expo

toonder n Op zondag 9 september organiseert de Marten Toonder Verzamelaars Club (MTVC) hun jaarlijkse verzamelaarsbeurs bij Space Expo. De beurs vindt plaats binnen in het museum, ook is er een stripboekenbeurs buiten het museum.

De Ollie B. Bommeldag sluit aan bij de expositie 'Comics in Space' van Space Expo die van augustus t/m 31 oktober in het ruimtevaartmuseum is te bezichtigen. Deze expositie geeft een overzicht van striptekenaars die hun helden avonturen lieten beleven in de wereld van de ruimtevaart en science fiction.
Ook niet-leden zijn welkom op deze Ollie B. Bommeldag. Voor het binnen gedeelte gelden de normale Space Expo toegangstarieven. Het buitengedeelte is gratis toegankelijk voor iedereen. De Bommeldag opent om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.