Wijkfeest in Boerenburg

wijk n De nieuwe wijkvereninging Boerenburg heeft al veel activiteiten ontplooid. Een maandelijkse bijeenkomst voor informatie, wijkverbetering en gezelligheid. Tweemaandelijks een museumbezoek, een straatspeelmiddag en elke week een antizwerfvuilactie. Daarnaast heeft de wijkvereniging een contactpersoon voor calamiteiten en wordt gewerkt aan het mooier en leuker maken van de wijk.

Zaterdag 25 augustus wordt Boerenburg leuker met een wijkfeest! Van 16.00 tot 20.00 uur is er een barbeque, ook één met halal vlees. Er zijn leuke spelletjes voor kinderen en speelse volwassenen, en natuurlijk is er muziek. Mogelijk is Wethouder Dennis Salman achter de draaitafel te zien.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via een email naar info@boerenburg-noordwijk of met een briefje bij het secretariaat, Joseph de Veerstraat 28. Hierin kan men ook dieetwensen vermelden. De kosten zijn € 10,- voor leden en € 15,- voor niet-leden, inclusief een drankje. Een lidmaatschap kost € 10,- per jaar en is tot 1-1-2019 gratis. Inschrijving voor het feest kan tot 20 augustus en is geldig als het geld binnen is op onze bankrekening NL49RABO0329289535, of contant bij een van de bestuursleden. Meer informatie over de wijkverenigng is te vinden op de website boerenburg-noordwijk.nl. Feestlocatie: Het verharde sportveld in het park midden in de wijk naast de Lavendelhof.