Reuring gaat uitbreiden

activiteiten n Reuring in de samenleving gaat uitbreiden. en wel met een middag avond programma. Els en Corine zijn blij verrast met deze ontwikkeling, wat mede door het aantal bezoekers tot stand is gekomen. Er is duidelijk behoefte aan meer Reuring in de samenleving dus uitbreiding.

Reuring gaat wekelijks een middag/avondprogramma aanbieden wisselend op locatie Trefpunt, Schoolstraat 2 en De Wieken, Wassenaarsestraat 5, dankzij samenwerking Welzijn Noordwijk.

Reuring in de samenleving is niet meer weg te denken uit Noordwijk. Reuring vindt nu plaats op dinsdag de hele dag, donderdagmiddag en vrijdag van 10.00 tot 14.00 in het sportpark aan de Duinwetering 105. En nu komt er een uitbreiding aan. Op dinsdag en donderdag om de week gaan wij koken in de Wieken en het Treftpunt. Er zal een mooi programma omheen staan, want bij Reuring valt voor iedereen van alles te beleven. Het programma zal bestaan uit gezellig met elkaar koken en eten en er is tijd voor workshops, bingo, sporten, braingames en nog veel meer leuke activiteiten. Hou onze agenda in de Noordwijker of via Facebook in de gaten. De prijzen voor koffie en thee en de maaltijd zijn voor iedereen betaalbaar; bij Reuring kan iedereen meedoen. Heeft u zin om een maaltijd mee te eten? Graag aanmelden via 06-50610135.

Nog leuker nieuws is de haal- en thuisbreng service bij Reuring op deze middag en avond. Verder is er een vrije inloop en de koffie en thee staan altijd klaar.

De kick off is op dinsdag 18 september om 17.00 uur met een stamppot buffet in het Trefpunt, Schoolstraat 2 en wel met een feestelijke openingsprijs van €1,50 ( normaal €3,- ).

Voor meer info check www.reuringnoordwijk.nl, facebook of bel ons op.


Labyrint

palliam n Op maandagmiddag 3 september gaat Nel Hogervorst een nieuw labyrint langs zee lopen. Er wordt een getekend pad langs de vloedlijn gelopen waarbij je niet naar de weg hoeft te zoeken. Je weet dat je hoe dan ook je doel bereikt en daardoor komen je gedachten tot rust. Dat maakt dat je kunt ontspannen, kunt concentreren en kunt mediteren. De wandeling helpt om los te laten wat weg kan en er ontstaat ruimte om je grenzen te verleggen. De start op 3 september is om 13.30 uur met een kop koffie of thee bij restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17. Daarna ga je lopend of fietsend naar het strand (1 km) voor het labyrint. Inschrijven kan via www.palliam.nl Deelnemen kost € 5,- (of minder of meer).