SJC en Vv Noordwijk op weg naar bekerwedstrijden

voetbal n Terwijl tijdens de trainingen de tropische temperaturen nog spelbreker leken werd er dit weekend door de twee kersverse lokale derde divisionisten oefenwedstrijden in perfecte omstandigheden afgewerkt.

Op de Duinwetering ontving Noordwijk Rijnsburgse Boys. Al heel gauw kwamen de rood-witten op fraaie wijze aan hun doelpunt waarna ook de gelijkmaker viel. Na rust en na wat wisselingen sloegen 'de uien' echter keihard toe. De einduitslag met 1-3 voor Rijnsburgse Boys was niet eens geflatteerd. Een paar kilometer verderop speelde SJC op de Krom tegen Katwijk. Daar waren de Katwijkers het eerste half uur dominant en kon SJC niet veel meer doen dan de bal tegenhouden. Marciano Mengerink zorgde na rust voor een Katwijkse voorsprong. SJC kon hierna wat meer druk uitoefenen. Een gelijkmaker werd door scheidsrechter Karremans wegens een onduidelijke reden geannuleerd. Met veel wisselingen in beide ploegen bleef de wedstrijd toch nog wel aantrekkelijk. In de stand kwam echter geen verandering meer. Noordwijk speelt zaterdag de bekerwedstrijd tegen Oss '20. SJC oefent nog een keer voordat woensdag 22 augustus, vanwege de werkzaamheden aan de Lageweg, op de Duinwetering om 20:00 de bekerwedstrijd tegen FC Lisse wordt gespeeld.