Er werd lekker gesmikkeld van de speciale gerechten, zoals hier op de foto pizza's, tijdens de Italiaanse week bij Jeroen. | Foto: PR
Er werd lekker gesmikkeld van de speciale gerechten, zoals hier op de foto pizza's, tijdens de Italiaanse week bij Jeroen. | Foto: PR Foto:

Italiaanse week bij Jeroen

vakantiegevoel n Vorige week kleurde Jeroen groen/wit/rood. Om de bewoners en de cliënten van de dagbesteding een beetje een vakantiegevoel te bieden, een Italiaanse week georganiseerd. De bewoners werden elke dag verrast met een heerlijke Italiaanse maaltijd zoals bijv. op de maandag vooraf carpaccio, hoofdgerecht spaghetti bolognese en dessert panna cotta. Woensdagmiddag konden zij hun eigen pizza maken in de Ontmoeting na het bakken van de pizza's werden deze gezellig met elkaar gegeten. Vrijdagmiddag werd de week, onder Italiaanse muziek, geheel in stijl afgesloten met een Italiaanse-ijsmiddag. Veel bewoners waren dan ook naar de Ontmoeting gekomen en hebben genoten van deze lekkernij. Na een tropische week kan men terugkijken op een geslaagde week.