De krant gaat een weekje op vakantie

redactie n De Noordwijker slaat een weekje over. De eerstvolgende krant rolt weer op dinsdag 31 juli bij u op de mat. De website, www.denoordwijker.nl, gaat natuurlijk wel gewoon door. Kopij, tips aankondigingen etc. kunt daarom blijven sturen naar redactie@denoordwijker.nl


Neighbours Beach Festival

Dancefestival n Op 21 juli vindt het Neighbours Beach Festival plaats op het strand bij afrit 6. Van 13.00 tot 23.00 is het dansen geblazen met je voeten in het zand.

Vorig jaar hebben was er al een voorproefje tijdens Neighbours at the Beach, maar nu gaat het écht het strand op.
Net als vroeger, op je blote voeten dansen in het zand met de zon brandend op je gezicht! Een festivalterrein voorzien van foodtrucks, chill/lounge-area, lockers en alle andere gemakken gaat zorgen voor een fantastische dag.

De muzikale line-up bestaat uit regionale en nationale helden. Helden zoals Lövestad, Rebelle en The Tailors. Maar ook locals als Jesse Maas, Fyrone, Den Haas, Anonyme Collective (WILLIAM) en Neighbours Family zijn aanwezig op Neighbours Beach Festival. De gehele dag door zorgen zij voor house en tech-house muziek op het Noordwijkse strand.

Tickets zijn nog te koop op www.neighboursfestival.nl en kosten € 12,50. Check ook www.facebook.com/neighboursfestival voor meer informatie.