Muse komt naar de Muze

muziekfilm n Muse komt op donderdag 12 juli naar de Muze bioscoop.

De driekoppige band vertoont de show van de Drones World Tour wereldwijd in de bioscoop. Eerder dit jaar deed Nick Cave & the Bad Seeds dit al met hun Distant Sky.
Voor fans van Muse lijkt dit de uitgelezen mogelijkheid om toch nog wat van het drietal te zien dit jaar. De band doet namelijk geen zaalshows en een select aantal festivals. Dichterbij dan optredens op Rock Am Ring en Rock Im Park komt de Engelse formatie niet. Gelukkig komt de 'Drones World Tour' via de bioscoop wel naar ons toe. De registratie is een verzameling van meerdere concerten en staat natuurlijk bomvol hits.

Plaatsbewijzen kosten € 15,-. Meer informatie staat op www.demuzenoordwijk.nl


Binnentuin Jeroen opgeknapt

opgefleurd n Na wat telefoontjes bleken veel bedrijven bereidwillig te zijn om iets te doneren. Zoveel zelfs dat er meer dan genoeg planten kwamen om ook de binnentuin te beplanten.

Samen met bewoners zijn mooie potten gevuld met bloeiende planten en wat hebben we genoten. Lekker samen in de aarde rommelen en verhalen ophalen over hun eigen tuin en binding met de natuur.
Ook aan de gedoneerde kruidenplanten werd enthousiast geroken en gevoeld. Hoe leuk is het om kruiden en tomaatjes etc. van het balkon te kunnen halen om samen mee te gaan koken. Om moestuinbakken en een vlinderhotel te maken kregen we zelfs hout gesponsord. Omdat de benaderde bedrijven zo gul waren is ook de binnentuin beplant wat weer mooi aansloot bij de plannen om de tuin gezelliger te maken. Het was een groot project maar het was alle inspanning meer dan waard. Het is een genot om te zien hoe alle bewoners genieten.