Bad-status komt stap dichterbij

bad n Het Ondernemersfonds Noordwijk realiseert vele projecten. Met jaarlijks € 350.000,- aan gelden is er geïnvesteerd in projecten en voorzieningen die de vitaliteit van de Noordwijkse economie versterken. Het project Badplaats Noordwijk neemt serieuze vormen aan nu de aanvraagprocedure is gestart.

Het Ondernemersfonds Noordwijk heeft een bedrag van € 35.000,- beschikbaar gesteld ten behoeve van de realisatie van het project Bad-status Noordwijk. Het eerste dorpsbrede project gesteund door alle belangenverenigingen. Hiermee is het startsein gegeven voor verdere uitvoering van een zeer uitdagend én kansrijk project dat zonder de bijdrage van het Ondernemersfonds nooit gestart zou zijn. Op verzoek van het bestuur heeft de Raad van Advies zich gebogen over het project en in haar vergadering besloten om een dorpsbreed project in te stellen voor het verkrijgen van de bad-status.

Voor de Economic Board is dit het eerste project in de streek waarbij de funding door ondernemers gerealiseerd is. Aanvullend wordt door de 5 gemeenten de overige 75 procent bijgedragen.