Kunstklank zoekt helpende handen

theater n Over enkele weken is het zover: dan presenteert KunstKlank de voorstelling Isadora in het Bamboe Theater Noordwijk aan Het Laantje.

Achter de schermen wordt er door een enthousiaste groep vrijwilligers al maanden heel hard gewerkt.


Voor de periode t/m 6 juli is KunstKlank op zoek naar extra hulp voor verschillende werkzaamheden (opbouw theater / decorbouw / schilderwerk / montage van de nieuwe mobiele keuken).
Iedereen die de komende weken tijd heeft en het leuk lijkt om zo een bijdrage te leveren aan de voorstellingen, kan zich aanmelden via info@kunstklank.nl, onder vermelding van hulp bouw.
Meer informatie over de komende voorstellingen staat op www.kunstklank.nl


Herman van Amsterdam bij Koffie+

bieb n Tijdens de Koffie+ ochtend van maandag 25 juni, van 10.30 tot 11.30 uur, in de Bibliotheek vertelt auteur Herman van Amsterdam over zijn boek 'Onder het oog van de slechtvalk'. Een intrigerende en zeer beeldend geschreven dorpsnovelle. Iedereen is welkom om aan te schuiven, een kop koffie of thee te drinken en in gesprek te gaan met deze auteur en elkaar.

Herman van Amsterdam werkte vier seizoenen als vrijwilliger op de dodenakker en in de pastorietuin van de Pancratiuskerk in Sassenheim. Hij schreef er een intrigerende en zeer beeldend geschreven dorpsnovelle over. Daarin is ook een rol weggelegd voor een spraakmakende Zweedse slechtvalk die sedert enkele jaren in de toren van de kerk huist.

Toegang vrij.