Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Strandlopen starten met tegenwind

Hardlopen n De eerste dag van 47e versie van de Starbalm Strandlopen startte met een stevige zuidwesten wind. Dat zorgde voor een behoorlijk inspanning, maar dat werd beloond met diezelfde stevige wind in de rug. Daardoor werden er toch prima tijden gelopen op het Noordwijkse strand en kwamen alle lopers binnen het uur binnen!

Bij de voorinschrijving hadden zich een recordaantal van bijna 400 lopers aangemeld voor de diverse klassementen, waarvan ruim 300 op donderdagavond 14 juni de elementen durfden trotseren! Daarnaast liepen er een flink aantal zogenaamde losse lopers mee. Al met al leverde dat weer een gezellig en vol strand op.
Iedereen kwam onder de luide aanmoedigingen van speaker Sandra van Houten binnen en werd bij aankomst verrast met een Starbalm reflecterende armband. Starbalm was tevens de Dagsponsor van deze 1e loop. De nieuwe aanhanger voldeed prima. Er wordt uitgezien naar een goede loopzomer.


Diner in Jeroen

Kip n Op woensdagavond 27 juni houdt Jeroen een gebraden halve kip-diner in het restaurant De Ontmoeting van 17.15 uur tot 19.00 uur. Op het menu staan: Gebraden halve kip; salade; patat en appelmoes. Als toetje koffie met wat lekkers. De kosten zijn 12,50 per couvert. Men kan tot 25 juni bij de receptie van Jeroen een dinerbon kopen. Wees er snel bij want vol is vol. Locatie Jeroen, Jeroenspark 1.