Sponsorloop voor kinderboerderij

herdertjesloop n Op woensdag 13 juni om 15.00 uur is er op het terrein van kinderboerderij Het Schaapherdertje een sponsorloop.

Opgeven kan via http://kinderboerderijenactief.nl/run Inschrijven kan vanaf € 5,00.

Door in te schrijven wordt de aanschaf van een klompenrek met klompen voor de boerderij gesponsord.

Bij opgave krijgt men een e-ticket om woensdag 13 juni mee te nemen als bewijs. Dan krijg je een stempelkaart waarop ieder rondje dat je loopt, afgestempeld wordt. Men mag uiteraard net zoveel rondjes lopen als men zelf wil. Deelnemers krijgen een ijsje, limonade en tot slot nog een verrassing.


Opstaan en doorgaan

WORKSHOP n Op maandag 11 juni start bij Palliam de driedelige workshop van Karin Wiebenga over hoe je na een kwaad toeval je leven weer op de rails kunt krijgen.

Karin is een ervaren trainer en coach die zelf de gevolgen van een ingrijpend verlies heeft meegemaakt. Na een positieve verwerking wil ze graag anderen helpen met opstaan en doorgaan.

Karin zegt zelf daarover: "Interessant is dat je door moeilijkheden ook emotioneel en psychisch kunt groeien. Je realiseert je in zo'n situatie wat nu écht belangrijk voor je is, zoals bijvoorbeeld werkrelaties, natuur of liefde".

In deze workshop leert zij de cursisten hoe om te gaan met tegenspoed, wat daarbij helpt en wat niet. Met als doel om in balans te komen met het leven zoals het is. Inschrijven kan via www.palliam.nl De avonden zijn op 11 en 18 juni en op 9 juli van 19.30 tot 21.30 uur en worden gehouden bij Palliam, Nieuwe Zeeweg 75. De bijdrage is € 45,00.


Denk mee voor Flower Parade 2019?

Corso n Geniet u ook elk jaar weer van de Flower Parade Rijnsburg en heeft u een idee voor het nieuwe thema voor de Flower Parade van volgend jaar?

Voor volgend jaar is het bestuur van de Flower Parade namelijk op zoek naar een passend thema en laat u hier graag over meedenken.

Het nieuwe thema moet niet teveel lijken op één van de thema's van de afgelopen jaren. Binnen dit overkoepelend thema moeten minimaal 12 sub-thema's bedacht kunnen worden voor de praalwagens en de muziekwagens. Deze worden bedacht door creatieve mensen binnen de organisatie in overleg met de sponsoren. Enkele thema's die de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd: Around the world, Spreekwoorden en gezegden, The best of Holland, Back to… en The sound of flowers.

Heeft u een geweldig idee? Stuur dan uiterlijk 30 juni een mail naar flowerparade@outlook.com met daarin uw naam, het thema en een korte toelichting op het thema met eventueel mogelijke sub-thema's.

Het winnende thema wordt bekend gemaakt tijdens de Flower Parade 2018.