Nieuwe aanhanger voor Starbalm Strandlopen

atletiek n Woensdag 6 juni wordt een belangrijke dag voor het bestuur van NOVO en de commissie die de STARBALM Strandlopen organiseert. 's Middags om 17.00 uur wordt bij de politiepost bij de strandafgang Palaceplein een nieuwe aanhanger in gebruik genomen.

Die aanschaf is mogelijk gemaakt door sponsorgelden van het Coöperatiefonds Rabobank, het J.C. Ruigrok Fonds, de Gemeente Noordwijk en het Van Limburg Stirum Fonds. Op dezelfde dag wordt het nieuwe sponsorcontract tussen Novum Pharma en NOVO ondertekend waarbij Starbalm de Strandlopen in Noordwijk opnieuw voor 2 jaar wil sponsoren.


Dit jaar zal Starbalm Strandlopen voor de 47e keer de strandlopen op het Noordwijkse strand organiseren. Naast de eerdergenoemde sponsoren wordt dat mede mogelijk gemaakt door ruim 20 kleine sponsoren voor de klassementen en 10 dagsponsors voor elk van de 10 avonden waarop de strandlopen worden gehouden. Al deze sponsoren maken dit tot een evenement dat niet meer weg te denken is op het Noordwijkse strand en al 47 jaar plezier geeft voor jong en oud.


Vanaf 14 juni tot en met 16 augustus is het Noordwijkse strand elke donderdagavond om 19.30 uur vol met honderden lopers die op afstanden van 2, 4 of 8 kilometer hun sportieve prestaties zullen laten zien.


Dat zullen geoefende lopers zijn, die laten zien dat ze de zware omstandigheden van het strand aankunnen, maar ook lopers die één of meerdere keren willen zien welke tijd ze kunnen neerzetten.


Om dat allemaal mogelijk te maken kan Starbalm Strandlopen gebruik gaan maken van nieuw materiaal en een nieuw contract aangaan. Daar wordt extra aandacht aan besteed op woensdag 6 juni 2018 om 17.00 uur bij de politiepost, strandafgang bij het Palaceplein.