Nadine Mussert maakt kans op de titel Boekverkoper van het jaar | Foto: Archief
Nadine Mussert maakt kans op de titel Boekverkoper van het jaar | Foto: Archief Foto: Cor de Mooy

Nadine Mussert genomineerd voor Boekverkoper van het jaar

Meer n Nadine Mussert (32) is genomineerd voor Boekverkoper van het Jaar 2018/2019. Daarmee staat de Noordwijkse boekhandel van der MEER voor het tweede jaar op rij op die eervolle lijst. Vorig jaar prijkte de naam van boekverkoper Bob Kappen onder de nominaties.

Mussert heeft sinds deze maand de boekhandel aan De Keuvel 1 overgenomen en heeft haar nominatie mede te danken aan haar ondernemingszin en creativiteit omtrent de activiteiten die worden georganiseerd in Het Cultuurcafé. Er kan nog tot 7 juni worden gestemd via www.boekhandelvandermeer.nl/stem-op-nadine

De verkiezing Boekverkoper van het Jaar wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd en is een initiatief van Stichting Elspeet. De vijf boekhandelaren die de meeste publieksstemmen weten te vergaren, komen op de shortlist.

De shortlist wordt ook dit jaar bekendgemaakt op de Elspeetconferentie op vrijdag 8 juni. Een vakjury bezoekt vervolgens de vijf boekhandelaren en besluit na rijp beraad wie zich Boekverkoper van het jaar 2018/2019 mag noemen.


Inloopochtend in Natuurcentrum

natuur n Op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 12.00 uur is er weer de maandelijkse inloopochtend in het Jan Verwey Natuurcentrum. Een ieder is van harte welkom aan de Zilverschoon 20.

Voor informatie over excursies en natuur in en rondom Noordwijk, een gezellig kopje koffie of thee, of voor het uitwisselen van waarnemingen, bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn altijd deskundige leden aanwezig en meestal worden er op een groot beeldscherm actuele natuurfoto's vertoond.
Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zij kunnen zich vermaken met de prachtige vitrinekasten en het grote natuur-electrospel. Voor ouders en leerkrachten is er informatie over de Jeugdnatuurclub en over excursies voor (basis)scholen.