VVD houdt verbindingsdiner

diner n Op 15 juni houdt De Noordwijkse VVD het verbindingsdiner 'Ons Nieuw Noordwijk'. Alle geïnteresseerde Zilkers, Noordwijkerhouters en Noordwijkers kunnen tijdens deze avond in de Hotels van Oranje genieten van prachtig driegangendiner samengesteld, inclusief welkomstcocktail, wijnen en koffie.

Tijdens dit diner zijn er speciale gasten.

Noordwijker Leendert de Lange heeft de portefeuille: Arbeidsmarktbeleid Care & Jeugd, Arbeidsmarktbeleid Cure, Beroepen en opleidingen, GGZ, Maatschappelijke opvang en beschermd wonen, VWS-domein voor Bes-eilanden, Armoede en schuldhulpverlening.

De andere gast is gedeputeerde Floor Vermeulen lid van het dagelijks bestuur van de provincie. Hij was provinciaal lijsttrekker bij de Statenverkiezingen in 2011 en 2015 en vervolgens formateur van het voorgaande en huidige college.

De bijdrage voor uw aanwezigheid aan dit diner en feest is €87,50. Aanmelden kan via bestuurslid Jmiaa Bellan info@jmiaa.nl of info@noordwijk.vvd.nl


Lezing door Jelle van Dijk

natuur n De flora van de Duin- en Bollenstreek wordt door veel wandelaars gewaardeerd. Vaak vraagt men zich dan af om welke plant of bloem het gaat. Recent is dit onderwerp opnieuw beschreven in het boek "van Aardakker tot Zwanenbloem" door Jelle van Dijk en Hans van Stijn.

Het boek beschrijft de verschillende landschappen in de streek en de soorten (on)kruiden die in de duinen en op- en langs de velden gevonden kunnen worden.


In april werd het boek al aangeboden aan de twee burgemeesters van Noordwijk en Noordwijkerhout, de heren Rijpstra en Goedhart.
Op 16 juni zal Van Dijk een exclusieve presentatie geven over dit onderwerp in de bollenschuur van museum Veldzicht, Herenweg 114. Aanvang 14.00 uur, entree € 7,50.

Oog en oor-ochtend

inloop n Vrijdag 1 juni, tussen 10.30 en 12.00 uur, houdt Puur Noordwijk haar maandelijkse Oog & Oor ochtend in 't Trefpunt.

Het doel van deze ochtend is om op een informele wijze met een Puur Noordwijk afvaardiging van wethouders, raads- en commissie leden van gedachten te wisselen over Noordwijkse actualiteiten.


Een ieder kan terecht met vragen, ideeën en opmerkingen over onderwerpen die politieke aandacht verdienen. Puur hoort graag welke gedachten de Noordwijkers hebben bij 'Mooi wonen in Bronsgeest'.