Afbeelding
Foto:

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Plekje van de week gemaakt door Mariska de Kok, is te zien in de etalage van bij Atelier Joke Zee aan de Karel Doormanstraat 6.

Wie deze persoon herkent, kan zich direct melden bij Mariska via info@MarisK.nl en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: Knippen & Scheren.

Oplossing vorige week: De Koele Costa.


De Beweegschool bestaat 1 jaar

Feestje n Op vrijdag 1 juni is het is alweer 1 jaar geleden dat de Beweegschool van Hans en Linda Vink haar deuren opende en dat wordt op deze dag ook gevierd. Een bijzonder jaar met veel ontwikkeling in het concept, bedacht door Hans en Linda zelf.

De Beweegschool heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een fijne en toegankelijke sportruimte met buurthuis-functie; een buurt-sporthuis! Het is een plek geworden waar een brede doelgroep zich thuisvoelt en waar mensen op eigen kracht en in eigen tempo kunnen sporten.
Dit eerste jubileum mag niet zomaar voorbijgaan. Daarom nodigen Hans en Linda iedereen van harte uit in de Beweegschool om op vrijdag 1 juni tussen 16.00 uur en 18.00 uur te proosten op dit mooie jaar. De Beweegschool, Heilige Geestweg 26.