Afbeelding
Foto:

Het Plekje van de Week

kunstquiz n Plekje van de week gemaakt door Joke C. Bos, is te zien in de etalage van bij Atelier Joke Zee aan de Karel Doormanstraat 6.

Wie deze persoon herkent, kan zich direct melden bij Joke (joke.bos99@gmail.com) en krijgt het werk gratis drie maanden in bruikleen. Tipje van de sluier: Het is daar absoluut niet koel.

Oplossing vorige week: Bronckhorststraat.


Op en Top Hollands

Hollands n Op 20 mei organiseert FM events weer een Op en Top Hollands in de Home in Noordwijk. Een keur aan Hollandse top artiesten zullen weer het podium betreden en hun grote hits ten gehore brengen.

Op en top Hollands zal vanaf 19.00 een keur aan artiesten voorbij laten komen. Denk aan Dries Roelvink, Mart Hoogkamer, Wesley Klein, Thomas Berge, Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Robert van Hemert, Mark Verkade, DJ Michiel, Presentatie: John Medley.

Meer informatie: www.fm-events.nl


Voedselbank zamelt in

inzameling n Op 26 mei houdt Voedselbank Noordwijk een inzameling bij Albert Heijn van 8.00 tot 18.00 uur, met als doel zo veel mogelijk houdbaar voedsel in te zamelen.

De producten die de Voedselbank op dit moment het best kan gebruiken zijn: pot- en blikgroente, ontbijtkoek, rijst, appelmoes, koffiepads, hagelslag fruit/choco, shampoo, deo, douchegel en wasmiddel wit/bont. Verder zijn alle houdbare producten welkom. Een financiële donatie is ook welkom, daar worden wekelijks verse producten van gekocht. Daarnaast duurt het niet lang meer voordat de Voedselbank door de voorraad heen is. Om die redenen is deze inzameling heel hard nodig.


Asperges eten bij Jeroen

Diner n Op woensdagavond 30 mei houdt Marente Jeroen, Jeroenspark 1, een aspergediner in de Ontmoeting van 17.15 tot 19.00 uur. Op het menu staan gestoofde asperges met warme beenham, gekookte krieltjes met peterselie en ei. Koffie met wat lekkers toe. De kosten zijn € 12,50 per couvert. Voor reserveren kan men tot 28 mei bij de receptie een aspergedinerbon kopen. Vol is vol.