Circus Alexander komt naar Willem van den Bergh

circus n Zaterdag 14 april zal Circus Alexander zorgpark Willem van den Bergh bezoeken. Circus Alexander is een intiem en bijzonder circusproject dat voorstellingen geeft voor de zorgsector. Het circus is klein en de voorstelling overzichtelijk.

De voorstelling wordt verzorgd door enthousiaste, professionele artiesten en is een vrolijke mix van muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie, jongleren en kleine dieren. Clown Frenky loopt als een rode draad door de voorstelling. Hij laat het publiek kennis maken met o.a. jongleur Nigel Voets, bekend van Holland's Got Talent.
De circustent wordt geplaatst op zorgpark Willem van den Bergh, Zwarteweg 20. De voorstelling is op drie tijden te bezoeken: 11.00, 13.30 of 15.30 uur. De voorstelling duurt ongeveer een uur.
De toegangskaarten zijn nu al te koop op het zorgpark bij Eat&Meet, Rechthoeklaan 6. De kosten zijn slechts € 6.50 per persoon. Er zijn speciale rolstoelkaarten aanwezig. De overige stoelen hebben een stevige arm- en rugleuning. Tevens is er een invalidentoilet in de buurt.


Inloopochtend Natuurcentrum

natuur n Op zaterdag 7 april van 10.00 tot 12.00 uur is er weer de maandelijkse inloopochtend in het Jan Verwey Natuurcentrum, Zilverschoon 20.

Voor informatie over excursies en natuur in en rondom Noordwijk, een gezellig kopje koffie of thee, of voor het uitwisselen van waarnemingen, bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn altijd deskundige leden aanwezig en meestal worden er op een groot beeldscherm actuele natuurfoto's vertoond.
Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zij kunnen zich vermaken met de prachtige vitrinekasten en het grote natuur-electrospel.