Afbeelding
Foto:

Rouwsuites in Vinkenhof

opbaargelegenheid n Ivonne Clemens Uitvaartverzorging heeft twee nieuwe opbaargelegenheden gecreëerd in Noordwijk. De suites bevinden zich in De Vinkenhof aan de Achterzeeweg 1.

Deze twee mooie 24-uurs suites zijn sinds 1 februari beschikbaar en door iedereen te gebruiken.
In de suite Zeemeeuw of de suite Vuurtoren kan men als familie in een warme, sfeervolle omgeving afscheid nemen van dierbaren. De suites zijn volledig nieuw ingericht met Noordwijkse accenten. In beide suites is een comfortabele zithoek gecreëerd. De ruimtes kunnen door de nabestaanden gedurende de opbaring worden aangevuld met persoonlijke bezittingen, foto's en tekeningen zodat er een persoonlijke sfeer gecreëerd wordt. De suites zijn voorzien van een koffiezetapparaat en er kan muziek worden afgespeeld op een mini-muzieksysteem voorzien van CD-speler, Bluetooth en USB-ingang.
De twee 24-uur suites hebben elk een eigen opgang. Ook is er een bloemenhuisje aanwezig waar men bloemen of bloemstukken kan achterlaten.

Iedereen is welkom tijdens de open dag op zaterdag 31 maart om deze te komen bezichtigen van 10.00 tot 16.00 uur. Tevens zijn er op deze dag andere ondernemers uit de uitvaartbranche aanwezig om hun diensten en producten nader toe te lichten.


TOV speelt knap gelijk tegen koploper

tafeltennis n Vrijdag speelde TOV, nota bene met een invaller, gelijk tegen koploper Play Fair. Ingrid Hoek nam het voortouw en bleef ongeslagen dus zorgde voor 3 punten en samen met Michiel van der Klugt veroverde ze ook het dubbelspel. Van der Klugt scoorde nog één keer in een enkelspel en dat was genoeg voor de stand van 5-5.

Op het laatste moment bleek dat zowel Jos de Kremer (ziek) als Jelle Passchier niet beschikbaar waren, zodat alleen Ingrid Hoek en Michiel van der Klugt resteerden. Peter de Haas was de enige beschikbare invaller. Hij speelt normaal een klasse lager en had het begrijpelijk vrij moeilijk. Ondanks zijn optimale inzet kon hij niet tot scoren komen.

Het score verloop was grillig. In de eerste twee partijen verloren zowel Van der Klugt als De Haas. Hoek scoorde tegen en het dubbel maakte de stand weer gelijk. Opnieuw nam Play Fair weer de leiding ten koste van De Haas. Hoek en Van der Klugt scoorden tegen waarmee het 4-3 werd. Verlies van De Haas en opnieuw winst van Hoek bracht de stand op 5-4 met nog één pot te gaan. Het was Van der Klugt die in deze partij heel dicht bij het zesde punt en dus de overwinning kwam. In 5 games ging het punt toch naar Play Fair met de gamestanden van 11-7, 5-11, 11-8, 14-16, en 10-12.

Al met al toch een prima prestatie van TOV want in de uitwedstrijd tegen Play Fair ging het nog met 9-1 ten onder. Komende vrijdag speelt TOV opnieuw thuis tegen Smash uit Monster dat een punt achter TOV staat net onder de degradatie streep, terwijl TOV er nu net boven staat. Met een overwinning kan TOV enige afstand nemen van het degradatiespook.


Sjors Sportief is een groot succes bij DOS

gym n Sjors Sportief is een groot succes bij DOS. Na Bootcamptraining met 103 inschrijvingen staat gymnastiek en sportvereniging DOS op de tweede plaats met 84 inschrijvingen. Allemaal leerlingen van de basisscholen in Noordwijk, die gratis kennis kunnen maken met sport in Noordwijk.

Deze week gaan de eerste 39 kinderen naar kleutergym, jongensgym, turnen of streetdance. Ook volgende week en de week van 16 tot 20 april zijn er nog voldoende mogelijkheden om je in te schrijven via de website www.sjorssportief.nl Dit is een initiatief van de gemeente Noordwijk in samenwerking met de sportverenigingen om nog meer kinderen te laten sporten. Of zoals ze dat bij DOS zeggen: Als je kunt lopen, ga je bewegen bij DOS.