Dit weekend opent de eerste Mrs. Sporty-vestiging van Nederland in Noordwijk. | Foto: PR
Dit weekend opent de eerste Mrs. Sporty-vestiging van Nederland in Noordwijk. | Foto: PR Foto:

Mrs.Sporty start in Noordwijk eerste Nederlandse locatie

sportboetiek n Sherita Thakoersing opent op 24 en 25 maart officieel de deuren van de eerste Mrs.Sporty-club aan de Prins Bernhardstraat 63 te Noordwijk.

Sherita heeft zichzelf als doel gesteld om zo veel mogelijk vrouwen in alle leeftijdscategoriën (meer) aan het bewegen te krijgen op een manier die direct bijdraagt aan de dagelijkse levenskwaliteit van de leden. Haar bijna 10 jaar ervaring in de omgang met vrouwen in haar eigen schoonheidssalon en haar passie voor sport komen hierbij prima van pas.

Mrs.Sporty is een van origine Duits concept en sinds 2004 op de markt. Inmiddels zijn er in 11 landen meer dan 550 sportboutiques voor dames geopend. Naast het feit dat Mrs.Sporty exclusief voor vrouwen is opgezet zijn de belangrijkste pijlers van het concept: het kleinschalige en niet intimiderende karakter, de 30 minuten durende circuit training met individuele begeleiding, de periodieke voortgangsgesprekken, een voedingsprogramma en natuurlijk een goede dosis plezier van een groep dames die samen trainen. Alles gericht op het bereiken van de individuele doelstellingen van de leden.

De club is op dit moment al dagelijks geopend voor dames die meer informatie willen. De komende weken kunnen dames die lid willen worden rekenen op leuke welkomstaanbiedingen. De officiële opening is in het weekend van 24 en 25 maart. Op maandag 26 maar starten de eerste introductietrainingen.

Voor meer informatie kan men zich wenden tot Mrs.Sporty Noordwijk via telefoonnummer 06-43867846, via www.mrssporty.nl of via de facebookpagina @Mrs.Sporty Noordwijk.