Repair Café Northgo doet

Duurzaam n Op 9 en 10 maart houdt het OranjeFonds weer de NL Doet-campagne. Gedurende die twee dagen vinden, verspreid over het land heel veel vrijwilligersklussen plaats.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Tijdens een Repair Café worden gratis reparaties verricht aan bijvoorbeeld kleine (elektrische) apparaten, kleding, kleine meubels, computers, printers, speelgoed et cetera.
Op zaterdag 10 maart kan men tussen 14.00 en 17.00 uur met deze spullen naar de gezellige accommodatie van de Schietvereniging Blijf Voor 't Land komen. Daar kijken handige vrijwilligers of het al dan niet gerepareerd kan worden. Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om het (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren.

Zaterdag 10 maart, een extra Repair Café Northgo in het kader van NL Doet, van 14.00 tot 17.00 aan de Johanna van Hoornstraat 8.