Collectanten gezocht voor de Hartweek

collecte n De Hartstichting wil dat meer mensen een hartstilstand overleven. Ze steken daarom veel geld in onderzoek en zetten zich ervoor in jong en oud te leren reanimeren. Ook steunt de Hartstichting activiteiten die ervoor zorgen dat kinderen opgroeien in een gezonde omgeving.

De Hartstichting werkt samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers aan oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Ze financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiƫnten en willen extra levens redden bij een hartstilstand.

In de week van 8-15 april is weer de jaarlijkse Hartweek met de collecte. De afdeling Noordwijk zoekt hiervoor nog collectanten en zogenaamde wijkhoofden die ervoor willen zorgen dat de collectebussen bij de collectanten komen en ze ook weer inneemt. Dit alles kost maar enkele uurtjes rondom de collecteweek. Aanmelden kan bij Elly Verkade, ellyverkade@hotmail.com of 06-12098205.


Puberbrein

lezing n Op donderdag 15 maart komt Aletta Smits naar De Vinkenhof aan de Achterzeeweg 1 om ouders en opvoeders wijzer te maken over het puberbrein! Zij geeft door het hele land met veel succes lezingen over dit thema.

De protestantse gemeente Noordwijk biedt deze avond aan als dienst aan de samenleving. De avond heeft geen direct kerkelijk karakter en staat open voor iedereen. Aansluitend is er gelegenheid na te praten bij een glaasje sap of wijn. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Toegang gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld, In verband met de gastvrijheid is het fijn als men zich vooraf aanmeldt via simondingemanse@gmail.com