Open dag bij NIJC Gevers Tennis

tennis n Op woensdagmiddag 28 maart vanaf 13.15 uur organiseert Tennisvereniging NIJC Gevers aan de Gooweg 26 weer de jaarlijkse Open Dag. De grote kans om kennis te maken met de leukste sport ter wereld. Alle kinderen zijn welkom met vriendje, vriendinnetje, zusje, nichtje, iemand uit de klas of gewoon lekker zelf. Na afloop is er limonade en wat lekkers.

De NIJC organiseert de gratis inlooptrainingen als het weer het toelaat weer iedere woensdagmiddag vanaf 7 maart t/m 4 april, vanaf 13.15.


Opstapgroep hardlopen

hardlopen n Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) start op zondag 25 maart met de jaarlijkse opstapgroep hardlopen. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt acht weken getraind met de nadruk op ontspanning en aandacht voor lenigheid en uithoudingsvermogen. Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, er wordt bij het begin begonnen.

Met ingang van zondag 25 maart starten ze om 09.30 uur vanaf het parkeerterrein aan de Duindamseslag. Iedere zondagochtend en donderdagavond (19.00 uur) is er training onder begeleiding van ervaren, gecertificeerde trainers.

De training duurt acht weken en kost € 40,00. Na de opstapgroep is het mogelijk om lid te worden en naar een vervolggroep te gaan. De 50e inschrijving is gratis omdat de NSL dit jaar 50 jaar bestaat. Meer informatie en/of opgeven? Neem dan contact op met de hardlooptrainers: Willy 06-44113410 w.vanpinxteren@ziggo.nl of Peter 0252-411082 runpeterfietst@gmail.com.


Jazz Workshop en Jamsessie

muziek - Muziekschool Musicblvd organiseert op zondag 25 maart in café de Wels aan de Abraham van Royenstraat 6een Jazz Workshop met aansluitend een Jamsessie met als doel amateurmusici (jong en oud) een podium te bieden waar men elkaar kan ontmoeten, samen muziek maken en zich muzikaal kunnen ontwikkelen.

De workshop staat onder de professionele leiding van Anja Nielsen die haar sporen heeft verdiend in de Jazz wereld. De workshop is van 15:00 tot 16:00 uur. Er worden onderdelen van improvisatie/jammen op blues/-jazz-/latin schema's doorgenomen. Maar ook hoe verzin je een goed intro/eind en begeleid je solo's. Aansluitend vindt er van 16:00 uur tot 18:00 uur een Jamsessie plaats. Na een korte set van de huisband met lokale jazzmusici is de vloer open voor muzikanten die mee willen spelen. Hiervoor kan men zich ter plekke aanmeldden. Er zal voornamelijk gejamd worden op jazz standards uit het Realbook. De jamsessie kost € 7,50 per persoon inclusief consumptie. Men dient zich bij voorkeur vooraf aan te melden via info.musicblvd@gmail.com of 06-51 778 669, maar kan ook ter plekke. Bijwonen van de jamsessie is gratis.